Billedmageri

Nu hvor tiden igen er min egen har jeg genoptaget min gamle hobby med at male og tegne. I tiden, hvor det meste af tiden gik med arbejdslivet og hvor man samtidigt skulle være noget for familien, var der jo ikke så meget tid til at sætte sig ned og få noget ned på lærredet/papiret, men nu tager jeg revanche - jeg har forberedt mig på nogle gode år med mine interesser. 
 
Jeg tog allerede i starten af 90'erne HF i billedkunst og har været på adskillige højskoleophold med maleri som hovedemne. Derudover var jeg på malerskole i Frankring og Italien og herhjemme har jeg været på mange kurser. Det er så berigende at male sammen med andre - tiden flyver - tid, sted og andre fortrædeligheder forsvinder som dug for solen. Før i tiden lavede jeg mest akvareller og pennetegninger, især på ferier, men nu har jeg kastet mig over akryl da jeg med dette materiale kan udleve min farveglæde på lærredet.
D et giver også muligheder for mixed media, som jeg bl.a. anvender i mine moderne ikoner. Den specielle "glans" i oliemaling  har gjort at jeg sidste forår gik i gang med det. Det kræver dog en del tålmodighed og planlægning da maleriet ind imellem skal have en uges fred for at tørre før end man påny kan male videre. Så det er sat lidt på stand-by, hvorimod jeg igen maler flittigt med akryl og laver en del akvareller. 

Pigen i rapsmarken.